Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 19:38
Fans var måske i omklædningen: Derfor var det med til at udsætte storkamp

Sky Sports skriver, at der var uvished om, hvorvidt protesterende Manchester United-tilhængere skaffede sig adgang til holdenes omklædningsrum på Old Trafford.


Vi får ikke Manchester United imod Liverpool at se denne søndag aften. Kampen er udsat, og i skrivende stund drøfter klubberne sammen med Premier League og de relevante myndigheder en ny dato for det traditionsrige opgør.

Spillerne fik aldrig muligheden for at forlade deres respektive hoteller i Manchester by, da demonstrerende United-fans blokerede deres spillerbusser. Netop spillerne, trænere og ansattes sikkerhed - eller mangel på samme - var en af hovedårsagerne til, at kampen nu er udsat.

Men derudover var der også uvished om, hvorvidt holdenes "Covid-19 bobler" var i fare for at blive sprunget, da der måske var en eller flere Manchester United-fans, som nåede at trænge helt ind i omklædningsrummene. Det skriver Sky Sports.

Skulle det være sket, risikerede begge hold potentielt at blive smittet med coronavirus. Det skulle også have været medvirkende til, at kampen blev udsat.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED