Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2021 11:39
Fans sparer mange penge - Brentford hyldes for stor beslutning

Brentford får store roser på de sociale medier, da de har valgt at droppe at lave en hjemmebanetrøje til næste sæson.


Det er altid spændende for fodboldfans at se de nye trøjer for ens klub.

Hos Brentford går der dog et stykke tid, før de igen vil se en ny variant af hjemmebanetrøjen.

Brentford har nemlig meddelt, at man fortsætter med den nuværende hjemmebanetrøje i 2022/23-sæsonen, og det gør de af en årsag.

- Respekt, fremskridt og sammenhold er de tre kerneværdier i Brentford, som mange fans ved. Vi tror også på, at fodbold skal være til at betale for vores fans og samtidig skal spillet også have mere fokus på bæredygtighed. Derfor snakkede vi om idéen, og alle støttede det, siger klubbens direktør, Jon Varney.

- Det er ikke normalt for Premier League-klubber at have den samme trøje over to sæsoner, men vores fans sagde, at det ville være en fordel at spare lidt penge ved at have en trøje over to sæsoner. At vi spiller i Premier League betyder også, at vi modtager penge fra TV-aftaler og andre kommercielle partnerskaber, og derfor var det det perfekt tidspunkt for os at forsøge noget nyt uden det har den store betydning for vores indtægt. 

- Vi mener også, at det er et godt skridt til at hjælpe miløjet en smule. Det kan kun være godt at reducere trøjeproduktionen, og vi fortsætter med at samarbejde med Umbro om at være så bæredygtig som muligt. Det er en lille ting, men vi tror på, at det hjælpe, lyder det fra Jon Varney.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE