Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 15:02
Fans i chok: Kanté og Young har ladet håret gro

N'Golo Kanté og Ashley Young har begge ladet håret gro, hvilket er kommet noget bag på fansene.


Klubberne er så småt vendt tilbage til træning, hvilket er blevet dokumenteret på de sociale medier, hvor der er blevet lagt billeder op af de tilbagevendte stjerner. 

Mens de fleste billeder ikke har skabt den store opmærksomhed, så er det en helt anden sag med de billeder, som Inter og Chelsea har lagt op af henholdsvis Ashley Young og N'Golo Kantés comeback på træningsbanen. 

Her kan man således se, at de to spillere har ladet håret gro, hvilket har skabt massiv opmærksomhed hos fodboldfans på de sociale medier.

Generelt er det tydeligt, at spillerne har haft svært ved at blive klippet, da mange stjerner kan fremvise en noget længere manke. Både Young og Kanté kunne formentlig have klaret sagerne med en maskine, men det har de ikke valgt at gøre. 

Tiden må nu vise, om de fastholder deres nye stil, eller om det skaldede look vender tilbage. 

Du kan se billeder og udvalgte reaktioner på billederne herunder. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED