Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 20:24
Fans fejrer kæmpe kup: Dette betaler Manchester United for Varane

Manchester United har en aftale på plads med Raphael Varane, der i de kommende dage vil blive præsenteret som ny spiller i klubben.


Flere ugers intense forhandlinger mellem Manchester United og Real Madrid førte i dag til, at den franske forsvarsstjerne Raphael Varane meldes på plads i England.

Det har længe været fodboldverden bekendt, at Varane var enige med United, men der herskede samtidig tvivl omkring prisen, som United og Real virkede til at have svært ved at blive enige om.

I dag sprang bomben med transferguruen Fabrizio Romano som afsender, som taggede handlen med sit skelsættende 'here we go'.

Og prisen er faktisk rigtig fornuftig set med United-briller, hvilket den anerkendte The Athletics journalist David Ornstein erfarer her til aften. Der er tale om en handel til en værdi af £34 millioner.

Sådan lyder det fra Ornstein, der tilføjer, at beløbet er eksklusivt bonusser.

28 årige Raphael Varane skriver samtidig under på en fireårig kontrakt med option på yderligere et år.

Det er endnu uvist, hvornår Real Madrid-spilleren vil gennemgå sit lægetjek grundet påbud om karantæne.

Handlen huer de mange Manchester United-fans, der på de sociale medier flokkes om at fejre, hvad de anser et kæmpe kup.

Se et udpluk af reationerne på Twitter her:

 

 

OPDATERING:

Sky Sports melder mandag aften, at der er tale om samlet en pris på £41 millioner inklsuiv bonusser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE