AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 15:41
Fans får ikke ønske opfyldt: Liverpool vil ikke skrive kontrakt med Gerrard

Steven Gerrard bliver ikke hentet tilbage til Liverpool for at få en guldmedalje, slår Liverpool-direktør fast.


Hent Steven Gerrard tilbage, så han kan få en Premier League-guldmedalje.

Sådan har beskeden det seneste stykke tid lydt blandt en række Liverpool-tilhængere, men de kommer ikke til at få deres ønske opfyldt. Klubbens administrerende direktør fortæller nu, hvordan det ikke kan lade sig gøre.

- Lad mig forklare, hvad der skulle ske. Så spørgsmålet er; Kan vi hente Steven Gerrard tilbage for at få en Premier League-medalje? Og spørgsmålet, jeg stiller dig er: Hvilken spiller vil du fjerne fra holdet for at få det til at ske? Hvis du ikke har bemærket det, er han også samtidig ansat af en anden klub, siger Peter Moore til Soccer Laduma.

- Vi elsker alle Stevie G, og vi er alle stolte af hans trænerkarriere, men jeg bliver ved med at se, at vi skal hente ham ind på kontrakt, der er gyldig i fem dage, så han kan få en medalje. Sådan fungerer det bare ikke.

Peter Moore gør endvidere også opmærksom på, at det slet ikke kan lade sig gøre at registrere en ny spiller til truppen, når den er blevet låst, som tilfældet er nu.

Derfor må det ses som helt og aldeles udelukket, at Steven Gerrard får en guldmedalje som spiller.

I fremtiden kan han dog måske få en som manager, hvis han kommer til Premier League og vinder titlen med sin klub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED