Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 19:04
Fans er rasende: Liverpool har haft flere 'episoder' med VAR-dommer

Liverpool-fans er stadig rasende på VAR-dommer, David Coote, og det er bestemt ikke første gang, at Liverpool har været utilfredse med hans præstation.


David Coote var VAR-dommer i weekendens dramatiske Merseyside-opgør mellem Everton og Liverpool.

Mange Liverpool-fans er utilfredse med Premier League-dommeren, der sad i VAR-rummet, fordi han besluttede sig for ikke at se nærmere på Jordan Pickfords tackling på Virgil van Dijk.

Chris Bascombe fra Daily Telegraph skriver, at det bestemt ikke er første gang, at Liverpool har været utilfredse med David Coote.

Han var også dommer, da Liverpool mødte Manchester United på Old Trafford i sidste sæson, hvor The Reds appellerede for et frispark til Divock Origi kort inden Manchester Uniteds føringsmål. 

Derudover var både Andy Robertson og Jürgen Klopp rasende på David Coote, da han ikke gav Liverpool et straffespark i kampen mod Burnley, der endte 1-1. 

Det var ikke kun i Liverpools kampe, at dommeren trak negative overskrifter. I sidste sæson blev han droppet som VAR-dommer i en runde efter en fejl i kampen mellem Chelsea og Tottenham, da han missede et rødt kort til Giovani Lo Celso. Efter kampen blev det beskrevet som en menneskelig fejl af David Coote.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED