AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 10:19
FAN-OPTAKT: Tottenham vs Liverpool

Vi har snakket med en Spurs-fan fra Tottenham Support Danmark og en Liverpool-fan fra LFC Family DK forud for lørdagens opgør.


Efter en landsholdspause ruller bolden igen i Premier League, hvor 5. spillerunde skal afvikles.

Spillerunden starter med en topkamp mellem Tottenham og Liverpool på Wembley.

Som optakt til kampen har vi forhørt os hos to fans fra de to klubber, hvor de bl.a. fortæller om deres forventninger til opgøret.

Alexander Thorup fra Tottenham Support Danmark

Hvordan vurderer du Tottenhams start med ni point ud af tolv mulige?

Meget blandet start. Havde vi slået Watford, havde det jo været en pointmæssig perfekt start. Men spillemæssigt har det været meget op og ned. Fra en fantastisk 0-3-sejr over United med glimrende spil i 2. halvleg som højdepunkt, til en skidt præstation mod Newcastle og et dumt nederlag ude mod Watford som lavpunkt. Med Liverpools og Citys stærke trupper og forventeligt høje pointsnit er der ikke råd til dumme fejltrin, hvis vi vil blande os helt i toppen. Et par af vores VM-spillere har set trætte og slidte ud, især Harry Kane.

Hvilke forventninger har du til kampen mod Liverpool?

Jeg forventer en spændende og yderst intens kamp, som man virkelig skal bruge lørdag eftermiddag på! Rivaliseringen mellem Spurs og Liverpool er i de seneste par år steget stødt, og det forventer jeg også at kunne se på spillerne på lørdag. Jeg forventer en hæsblæsende og offensiv affære med mål af begge parter og over 3 mål.

Hvor ser du Liverpools klare styrker?

Liverpool og Klopp har fået købt rigtig godt ind og har fået elimineret de svagheder, holdet havde sidste sæson. Især Allison og Keita har pyntet på holdet. Og så kan man ikke komme udenom de tre i front, hvor især Salah og Mané gør mange forsvar usikre. Farten og tempoet i Liverpools spil vil jeg fremhæve som deres klareste styrke.

Hvilke svagheder hos Liverpool skal I udnytte?

Som vi så mod Leicester, er der stadig muligheder for at udfordre Liverpools forsvar. Efter en god start for Allison viste han til gengæld også, at brasilianeren kan være lidt for nonchalant i sit spil. Derfor er angreb det bedste forsvar mod Liverpool. Det røde forsvar skal presses og testes. Her bliver Wembley og fansene også en faktor i at presse Spurs frem og Liverpool-holdet tilbage, som vi så sidste sæson, hvor vi vandt en flot 4-1-sejr hjemme over Liverpool, og Klopp måtte udskifte Lovren allerede efter en halv time, efter at Harry Kane havde drevet gæk med ham og gjort ham til grin.

Hvad er dit bud på kampens resultat?

Jeg tror, vi vinder: 3-2 til Spurs.

Daniel Sichlau fra LFC Family DK

Hvordan vurderer du Liverpools start efter fire kampe, hvor det er blevet til tolv point?

Liverpool har haft en rigtig pæn start på sæsonen, hvor der har været plads til at køre på halv dunk. Det er tydeligt, at maskineriet ikke er i fulde omdrejninger endnu, så måske har det forholdsvis overkommelige kampprogram hjulpet lidt på situationen. Ikke desto mindre er det de næste to til tre måneder, der giver det rette billede af, hvor Liverpool står, men glæden er stor. Det er helt sikkert.

Hvilke forventninger har du til kampen mod Tottenham?

Kampen kan blive en decideret nyklassiker, hvis Liverpool ikke overlader initiativet til hjemmeholdet. Sidste sæson så vi desværre et par opgør skæmmet af horrible personlige fejl og en mærkværdig dommerlinje. Jeg tror Naby Keita bliver afgørende for kampens udvikling - set med Liverpool-briller. Han skal drive bolden fremad og sætte skub i fronttrioen der, på trods af en fin start målmæssigt, slet ikke har fået slebet de skarpe hjørnetænder endnu. Jeg håber, det bliver en kamp med kaos for det er guf for os.

Hvor ser du Tottenhams klare styrker?

Som udgangspunkt ser jeg Tottenham som værende et af ligaens bedst fungerende mandskaber. Der er ikke store mangler på holdkortet, taktikken er afstemt og alle kender alle. Derudover så man koldblodigheden mod Manchester United som blev destrueret. Tottenham lod sig ikke skræmme af noget eller nogen. Der er en selvtillid på det hold som er imponerende. Det er i hvert fald længe siden nogen kunne sige: “It’s Tottenham lads” som optakt til opgøret.

Hvilke svagheder hos Tottenham skal I udnytte?

Hvis Liverpool får gang i fronttrioen så får Tottenhams bagkæde en travl dag på kontoret. Det er helt tydeligt at der mangler få procenter oppe foran før alt går op i en højere enhed. Derudover kan de fremskudte backs godt få lang vej hjem når Mané og Salah tordner afsted mod målet, så det er nok den del af banen jeg ser Tottenham svagest.

Hvad er dit bud på kampens resultat?

Svært at lægge sig fast på, men udvikler kampen sig som jeg forestiller mig vinder Liverpool 3-1 i et hæsblæsende opgør fuld af fantastiske højdepunkter fra begge mandskaber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED