AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 22:54
Fan beskylder andre Chelsea-supportere for racisme

Chelsea-supporteren, Jan Bailey, har forklaret, hvordan han blev udset for racistiske tilråb fra andre Chelsea-fans under Europa League-opgøret mod Slavia Prag.


Der har tidligere været problemer med racistiske tilråb på Stamford Bridge mod blandt andre Raheem Sterling, og nu fortsætter den kedelige tendens.

Jan Bailey var torsdag i Prag for at overvære holdets Europa League-kamp mod Slavia Prag, og han har efterfølgende fortalt om, hvordan han blev udsat for racistiske tilråb fra andre Chelsea-fans.

- Det fik mig til at tænke: "Wov, hvis jeg ikke kan være i sikkerhed blandt vores egne fans, hvor er jeg så i sikkerhed?" Disse mennesker bør ikke komme til kampe. Hvem kan det ellers ske for, hvis jeg ikke siger noget?

- Det var en situation, hvor der ikke var andre sorte Chelsea-fans rundt om mig, så det var uden tvivl rettet mod mig, siger den 20-årige fan til Sky News.

Efter opgøret i Prag, som The Blues i øvrigt vandt med 0-1, var Bailey også ude og kritisere fansene på sociale medier.

- Og nu siger jeg dette med hele mit hjerte. Forestil dig at tage til en udekamp i Europa og blive udsat for racistiske tilråb fra dine egne fans. F***king kujoner. Jeg blev misbrugt af vores egne fans i Prag, og det er ulækkert, at de slipper væk og kan fortsætte med at tage til kampe, fordi jeg ikke har noget fysisk bevis.

Chelsea udelukkede tre mennesker fra kampen som følge af en video, hvor de kaldte Mohamed Salah for "en bombemand."


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED