AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 14:54
Fabregas afslører: Liverpool-legende "tiggede" mig om Arsenal-skifte

Xabi Alonso var angiveligt desperat efter at skifte til Arsenal, mens han endnu spillede for Liverpool.


Da Xabi Alonso forlod Liverpool i 2009, var det til fordel for Real Madrid, hvilket i sidste ende viste sig at være et succesfuldt skifte.

Men forinden havde den spanske midtbanemaestro "tigget" Cesc Fabregas om at være mellemmand for et skifte til Arsenal.

Det fortæller den tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller i podcasten Arsecast.

- Jeg snakkede konstant med Xabi hele sommeren, for han ønskede brændende et skifte, og han tiggede bogstaveligt talt alle om at få lov til at skifte til Arsenal, siger Fabregas.

- Han ønskede virkeligt at skifte, og jeg gjorde mit bedste. Jeg snakkede med dem, jeg skulle snakke med, gav min mening til kende, og jeg syntes, han ville være en fantastisk signing for Arsenal dengang.

Men The Gunners - eller klubbens ledelse -  hang i bremsen og var ikke hurtige til at reagere, selvom de havde alle chancer for at lave et scoop, mener Fabregas.

- Jeg var til tider frustreret over, at klubben ikke forsøgte at skubbe en handel i hus. Når en spiller brænder for at skifte, er det så meget nemmere at få en handel til at ske, siger spanieren.

- Jeg kan huske, at jeg snakkede med Xabi hele ferien, og han sms'ede mig for at høre, hvad der skete.  Det var en skam, at transferen ikke skete, for han var lavet for en klub som Arsenal

Alonso nåede at spille 210 kampe for Liverpool, inden han i sidste ende skiftede til Real Madrid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED