Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 12:19
Fabinho: På dette punkt er United anderledes end sidste sæson

Liverpool-profilen insisterer på, at man ikke kun fokuserer på Manchester United som titelkonkurrenter.


Premier League-tabellens nummer et møder nummer to på søndag, når ærkerivalerne fra Manchester United og Liverpool tørner sammen på Anfield.

Lige nu er det The Red Devils, der topper ligaen, og Fabinho har en forklaring på, hvad søndagens modstandere er i stand til at gøre anderledes i år end sidste sæson.

- Vi ved godt, at det er for tidligt at sige, titelkampen står mellem os og Manchester United. Men de er uden tvivl fyldt med selvtillid og har masser momentum i ligaen lige nu, fortæller Fabinho ifølge The Express.

- Forskellen er den, at de nu vinder de tætte kampe, som de ikke vandt sidste sæson. Sejren over Wolves er et godt eksempel. Men vi fokuserer ikke kun på United. Det vigtigste er, at vi spillere vores fodbold og vinder kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED