AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 10:21
Får penge til spillerkøb: Guardiola forbliver City-træner kontrakten ud

Pep Guardiola ventes at blive i Manchester City, til hans kontrakt udløber efter næste sæson.


Manchester City satser stadig på, at Pep Guardiola overholder sin kontrakt og forbliver træner for klubben de næste 18 måneder.  Det skriver The Times denne tirsdag.

Derfor har klubben også afsat penge til, at spanieren kan forstærke sin trup i det kommende vintertransfervindue.

De seneste uger har der ellers været rygter om, at Guardiola kunne forlade de forsvarende engelske mestre efter denne sæson.  Senest skrev The Athletic, at der er forlydender i visse fodboldkredse om, at dette blev hans sidste sæson for The Citizens.

Men skal man tro The Times, er det en skrøne, selvom spanieren sjældent har fået så meget kamp til stregen, som Liverpool giver i øjeblikket.

City er lige nu ni points efter The Reds i tabellen, og for at hjælpe et muligt comeback har klubledelsen sat transferpenge til rådighed for Guardiola, som angiveligt kan hente op til to spillere til januar.

Det virker ikke til, at The Times har information om,  hvem der er transfermål for City, men de nævner Ruben Dias fra Benfica og Mikel Oyarzabal fra Real Sociedad, da der har været rygter om både midterforsvareren og wingeren i nyere tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED