Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 09:38
Får ikke nok kredit: City-stjerne er en bedre afslutter end Henry

Manchester Citys Sergio Agüero får store ord med på vejen fra en af klubbens tidligere spillere.


Sergio Agüero har siden skiftet til Manchester City i 2011 scoret mål på samlebånd for de lyseblå fra Manchester, men argentineren får ikke nok kredit. 

Det mener i hvert fald den tidligere Manchester City-spiller Micah Richards, der ovenikøbet mener, at Agüero er en bedre afslutter end en af de allerstørste legender: 

- Jeg tænker tit over, om vi er klar over, hvilken spiller vi har været vidne til de seneste 10 år. Han har haft lige så stor betydning for engelsk fodbold som Thierry Henry, skriver Richards i Daily Mail.

- Han har måske ikke den samme stil som Henry, men han er en bedre afslutter end ham. Det er måske, fordi han er lidt mere stille, at han ikke har fået den samme anerkendelse. 

Agüero er med 180 mål den fjerdemest scorende spiller i Premier Leagues historie - kun overgået af Alan Shearer, Wayne Rooney og Andrew Cole. Thierry Henry scorede til sammenligning 175 gange for Arsenal i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED