AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 15:31
Får Egypten sin vilje: Salah kan misse preseason og sæsonstarten

Den egyptiske landstræner har i dag bekræftet, at han satser på at udtage Liverpool-stjernen til sommerens Olympiske Lege.


Mohamed Salah skal forvente at blive udtaget til sommerens Olympiske Lege i Tokyo. Det bekræfter den egyptiske landstræner Shawky Gharib.

OL finder sted mellem den 24. juli og 9. august, og dermed står Liverpool-stjernen potentielt til at misse sit klubholds preseason og sæsonstart.

- Ud af de tre spillere over 23, som vi kan udtage, er Salah den eneste, vi er enige om, at vi gerne vil udtage, da han ganske enkelt er blandt de tre bedste spillere i verden, siger Gharib til ON Sport.

Mohamed Salah har selvfølgelig også selv noget at skulle have sagt, og den egyptiske landstræner har endnu ikke vendt emnete med Liverpool-stjernen.

- Jeg har ikke snakket med Salah om at blive en del af U23-truppen til OL, men i al ærlighed vil hans deltagelse til legene også kræve lidt af ham, siger Gharib.

Jürgen Klopp har tidligere forholdt sig til muligheden for, at hans stjerne måske kommer til at misse sæsonforberedelserne og sæsonstarten.

- De Olympiske Lege er en vidunderlig ting, men det ville ikke være alt for fedt. Ingen beslutningen er blevet truffet endnu. Det jeg vil sige til Mo, vil jeg sige til Mo, udtalte Klopp, sidst han blev konfronteret med spørgsmål om muligheden for egypteren OL-deltagelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED