Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 11:39
Få straffespark i Premier League: Men i Serie A eksploderer det

Der dømmes langt flere straffespark i Serie end i Premier League, der generelt er præget af få straffespark.


21 straffespark.

Så mange gange har dommerne i Premier League tildelt en klub spillets største chance i denne sæson, og dermed er antallet af straffespark faldet siden sidste sæson, hvor der blev fløjtet for straffespark i hver sjette opgør.

Der gives nu kun et straffespark mellem hver ottende og niende kamp i Premier League.

Det er formentlig til stor glæde for de mange, der tidligere har klaget over alt for mange straffespark i Englands bedste række.

Til gengæld er der nok nogen i Serie A, der føler, at der bliver fløjtet alt for mange straffespark. For i den italienske fodboldrække fløjtes der for langt flere forseelser i straffesparksfeltet.

I denne sæson er der nemlig blevet givet et straffespark i hver anden kamp, og dermed er Serie A den af de store ligaer, hvor der oftest peges på pletten.

I den statistik er Premier League nederst på listen – efter altså både Bundesligaen, Ligue 1, La Liga og Serie A.

Siden 2019/20-sæsonen er der samlet set også blevet fløjtet for 60 procent flere straffespark i Serie A end i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE