Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 08:30
Få det til at ske, Edwards: Disse fire spillere ønsker Klopp hentet til Liverpool

Ifølge The Express har Jürgen Klopp anmodet om fire spillere i dette tranfervindue.


Ibrahima Konaté er allerede hentet til Anfield, men den franske kæmpe får formentlig selskab af endnu to-tre nye signings denne sommer.

Ifølge The Express har Jürgen Klopp opfordret Michael Edwards til at hente fire spillere, og det skulle angiveligt dreje sig om:

 

Youri Tielemans:

Liverpool er på udkig efter en direkte erstatning til Gini Wijnaldum, der bliver præsenteret som ny Paris Saint-Germain-spiller en af disse dage.

Tielemans har vist, at han sagtens kan begå sig i toppen af Premier League, og får Liverpool held med at signe belgieren, vil den 24-årige midtbanespiller sikkert kunne ende med at overgå sin hollandske foregangsmand.

Men dyr bliver han uden tvivl. Leicester har tidligere vist, at de ikke bare opgiver sine profiler uden at tjene klækkeligt på dem.

 

Yves Bissouma:

Et billigere alternativ er Brighton-profilen, som virkelig var en oplevelse i sidste sæson. Fabrizio Romano har længe kædet ham sammen med interesse fra Liverpool, men det er ikke til at sige, om der er plads og penge til at hente både ham og Tielemans.

Bissouma skulle koste omkring £50 millioner, men der er faktisk pålidelige rygter fra Football London om, at spilleren selv skulle ønske et skifte til Arsenal.

 

Raphinha:

Seks mål og ni assists blev det til i den brasilianske wingers debutsæson for Leeds, og det er nemt at se, hvorfor han rygtes til blandt andre Liverpool og Manchester United.

Xherdan Shaqiri, Divock Origi og Harry Wilson forlader formentlig alle Liverpool denne sommer, så klubben kunne nemt bruge offensive forstærkninger a la Leeds-profilen.

Umiddelbart har Leeds bare ikke behov for at sælge, så det vil nok også koste en hel del at overbevise dem om det modsatte.

 

Patson Daka:

Til gengæld har Red Bull Salzburg gang på gang vist, at de gerne sælger sine profiler, når europæiske storklubber banker på med en pose penge - men typisk til nogenlunde overkommelige transfersummer.

Daka kunne meget vel være den næste til at forlade klubben. Den 22-årige zambier scorede 27 mål i sidste sæson, og der har løbende været meldinger om, at Liverpool så ham som et muligt alternativ til Origi og konkurrent til Firmino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED