AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 18:05
FA indleder efterforskning efter flaskekast mod Ayew

FA og West Ham har indledt en 'efterforskning' for at finde gerningsmændene til flaskekastene i lørdagens opgør mellem The Hammers og Crystal Palace.


West Ham led i lørdags et bittert hjemmebane-nederlag, da Crystal Palace sent vandt 2-1 efter at have været bagud.

Angriberen Jordan Ayew blev matchvinder, hvilket han fejrede foran West Ham-fansene til stor frustation for sidstnævnte.

Det forårsagede angiveligt flere kastede flasker efter ghaneseren, som dog heldigvis ikke ramte ham.

Det forsvarer dog ikke handlingen, hvorfor FA sammen med West Ham nu bekræfter, at man har indledt en efterforskning for at finde frem til gerningsmændene.

Ayew har fået en del kritik for sin fejring af målet, som er blevet anset respektløs, men angriberen fastholder, at fejringen ikke havde nogle skæve intentioner.

- Min familie sad i VIP. De var der for at se mig, og jeg ville derfor rette min fejring mod dem, forklarede Ayew efter kampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED