FA Cup-overblik: Ungt Arsenal-talent imponerede i sejr

Af Gustav Tornby
05.01.2019 Kl. 19:23
Arsenal slog lørdag aften Blackpool med 3-0 i en kamp, hvor unge Joe Willock gjorde sig rigtig flot bemærket.

Blackpool – Arsenal: 0-3 (0-2 ved pausen):
Unai Emery havde valgt et ungt Arsenal-mandskab til lørdagens FA Cup-opgør mod Blackpool. I startopstillingen var der både blevet plads til Joe Willock og Eddie Nketiah, og førstnævnte belønnede Emerys tillid med to mål i sejren, der i det 82. minut blev sikret, da Alex Iwobi scorede til 3-0.

Bristol City – Huddersfield: 1-0 (0-0 ved pausen):
Til trods for fuldt fokus på overlevelse i Premier League havde manager David Wagner udpeget en stærk startopstilling, hvor danske Mathias Zanka Jørgensen blandt andet var at finde. Alligevel var det ikke nok for Huddersfield, der led et 1-0-nederlag til Bristol City og dermed er ude FA Cup'en.

Crystal Palace – Grimsby Town: 1-0 (0-0 ved pausen):
Det holdt rigtig hårdt for Crystal Palace trods en udvisning i det tredje minut til Grimsby Town. I det 86. minut kunne Jordan Ayew dog skabe forløsning på Selhurst Park, da han gjorde det til 1-0 og sikrede videre avancement for The Eagles.

Newcastle United – Blackburn: 1-1 (0-0 ved pausen):
Newcastle og Rafa Benitez skal ud i en omkamp, da de hjemme på St. James' Park ikke kunne overvinde Blackburn. Gæsterne havde bragt sig i front efter en lille time inden Matt Ritchie udlignede på et straffespark med seks minutter igen af den ordinære spilletid.