Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 14:00
Ex-præsident bekræfter: Selvfølgelig vil topklub have Salah

Tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon fortæller, at Mohamed Salah er på blokken hos den spanske gigant, som dog har et problem.


Mod slutningen af sidste kalenderår legede Mohamed Salah lidt med tanken om et skifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid, da han i et interview med Diario AS nægtede at udelukke et skifte til en af de to spanske giganter.

Nu fortæller den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon så, at der utvivlsomt er interesse i den egyptiske forward fra Los Blancos. Timingen gør måske bare, at det bliver svært for Salah at udforske sine muligheder for et skifte.

- Han er en god spillere og en målscorer. Han har hjulpet Liverpool ved at give ham sit bedste, men jeg tror ikke, de lader ham skifte. Skulle det ske, er det fordi, de bliver tilbudt rigtig mange penge, fortæller Calderon, der stod i spidsen for Real Madrid mellem 2006 og 2009, til On Time Sports.

- Selvfølgelig ønsker Real Madrid at signe Salah, men Liverpool ville bede om et stort beløb penge. Salah er en fantastisk spiller med stort potentiale, og alle klubber ville elske at have ham, men jeg tror ikke, Real Madrid har de finansielle kræfter til at signe ham.

Real Madrid er ligesom resten af fodboldverdenen hårdt ramt af coronapandemien, og selvom klubbens gæld ikke er løbet ligeså løbsk som den, ærkerivalerne fra FC Barcelona har erhvervet sig, så er der intet, der tyder på, at de spanske mestre er i stand til at lave "Galactico"-signings som Salah til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED