AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 12:18
Evra udpeger Liverpool-spiller: Han er den værste modstander

Patrice Evra har udpeget James Milner som sin værste modstander.


Efter en lang karriere valgte Patrice Evra i sommer at indstille sin fodboldkarriere.

I går aftes gæstede han studiet hos Sky Sports, og her fik fodboldfans mulighed for at stille ham spørgsmål på de sociale medier.

Her blev han bl.a. spurgt om, hvem der var den værste modstander at spille overfor, og her faldt valget på James Milner.

- James Milner. Jeg spillede mod Messi mange gang, og jeg vil ikke sige, at han var nem at dække op, men jeg kunne håndtere det. Han blev farlig, når han trak ind i banen, siger Patrice Evra til Sky Sports og tilføjer:

- Det er James Milner, fordi han frustrerede mig. Jeg var en offensiv forsvarsspiller, og han fulgte altid med mig og gik i alle hovedstødsdueller. Det frustrerede mig og tænkte: "Spil nu bare offensivt og lad mig være i fred". 

- Da jeg var i Manchester City, spillede jeg overfor ham, og det samme gjorde jeg, da han skiftede til Liverpool. Så ja, han er den spiller, der har frustreret mig mest, siger Evra.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED