AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 14:31
Evra revser Arsenal-spillere: De er en flok "voksenbabyer"

Arsenal-spillernes mentalitet har ikke ændret sig, mener Patrice Evra.


Arsenal havde alle chancer for at kapre tredjepladsen i Premier League-tabellen mandag aften, men smed en gylden mulighed væk med 1-0 nederlaget til Sheffield United.

Det overrasker slet ikke Patrice Evra, der gæstede Sky Sports-studiet som kommentator til kampen.

- Jeg plejede at kalde dem for "mine babyer" for 10 år siden, og det er de stadig. Jeg kigger på og tænker stadig, at de er "mine babyer".  Det er sandheden, og jeg forsøger ikke at være respektløs, lød konklusionen fra den tidligere Manchester United-spiller.

- Spillet ser pænt ud, men de ligner ikke et hold, der kan vinde. De elsker at spille god fodbold, men jeg var altid lykkelig for at skulle møde dem, for jeg vidste, vi ville vinde.

Netop på grund af den manglende vindermentalitet valgte franskmanden også at byde Robin van Persie velkommen på en noget særegen måde, da hollænderen tog springet fra Arsenal til Manchester United.

- Da Van Persie kom til klubben, gav jeg ham hånd og sagde; "Velkommen til en mandeklub".  Han tog det ilde op det første stykke tid, men efter en måned sagde han: "Du havde helt ret, Patrice",  genfortæller den pensionerede venstreback.

- De har nogle store spilleree i form af Luiz, Lacazette, Aubameyang, men det er som om, der manglere noget. Jeg ser ingen lederkvaliteter, karakter eller personlighed. De ser svage ud mentalt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED