Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 21:08
Evra og Neville til Solskjær: Hvorfor har du købt ham?

Patrice Evra kan ikke forstå købet af Donny van de Beek, når Ole Gunnar Solskjær ikke bruger ham.


Donny van de Beek blev Manchester Uniteds første køb i sommervinduet, da han blev hentet i Ajax for omkring £35-40 millioner.

Det er dog ikke blevet til meget spilletid for hollænderens vedkommende. I dagens kamp mod Chelsea så han med bænken gennem hele opgøret, og det er blot blevet til 61 spilleminutter i fire kampe, hvor han alle gange er blevet anvendt som indskifter.

Derfor kan Patrice Evra slet ikke forstå, hvorfor han er blevet hentet til Old Trafford.

- Hvorfor er Donny van de Beek blevet købt? Jeg har intet imod ham. Han ser hele kampen fra tilskuerpladserne. Vi har ikke brug for ham. Ingen vil sige det, men det er sandheden, siger Patrice Evra til Sky Sports.

Også Gary Neville er uforstående overfor den manglende spilletid, når man har investeret så mange penge i ham.

- Det, der er et mysterie, er Oles brug af van de Beek efter sit £40 millionner-skifte. Jo mere man ser ham på bænken, jo mere må han tænke: "Hvad laver jeg her?", siger Neville til Sky Sports.

Ole Gunnar Solskjær blev spurgt ind til sommerindkøbet, og han er ikke bekymret.

- Det skal I ikke bekymre jer over. Han skal nok få sine kampe. Det er nemmere at sige, hvem der skal spille, end hvem der ikke skal spille, udtaler Solskjær til BBC.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED