AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2019 11:17
Evra med stor overraskelse: Her er mit ultimative XI

Patrice Evra har givet sit bud på den bedste startellever bestående af spillere, som han har spillet sammen med.


Tilbage i juli annoncerede Patrice Evra sit karrierestop som professionel fodboldspiller.

Efter en karriere, hvor han har spillet i klubber som Monaco, Manchester United, Juventus, Marseille og West Ham samt det franske landshold, har han haft mange gode holdkammerater.

Nogle har været bedre end andre, og i Sky Sports-studiet har han givet sit bud på den bedste startellever bestående af tidligere holdkammerater.

Han har valgt Carlos Tevez over Wayne Rooney, som også overraskede Jamie Carragher, og franskmanden forklarede følgende:

- Jeg ved godt, at Rooney vil skrive til mig og ikke være glad. Det var et svært valg, men det er et valg med hjertet. Jeg spillede med Tevez i Manchester United og Juventus. Han er en kriger. Når vi havde Wayne og Carlos oppe foran, havde jeg ondt af modstanderne. De gjorde det let for os at gøre vores arbejde. Vi havde to pitbulls foran os. De minder meget om hinanden, men det blev Carlos, lyder det fra Evra.

Se holdet nedenfor: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED