Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2021 17:28
Evra lagde planer: "Jeg ville slå ham ned på parkeringspladsen"

Patrice Evra udgiver snart en ny selvbiografi, hvor han bl.a. fortæller om tiden i Manchester United.


Manchester United hentede Patrice Evra til klubben tilbage i 2006, som var med til at vinde adskillige trofæer med De Røde Djævle.

Efter Sir Alex Fergusons exit gik det dog galt, da det ikke fungerede med David Moyes ved roret.

Resultaterne var ikke gode, og det skabte også problemer mellem spillerne, og i sin kommende bog fortæller Patrice Evra, at han var klar på at tage en slåskamp med Nemanja Vidic, efter de to kom op at skændes til et holdmøde.

- David snakkede om hver eneste forsvarsspiller og kritiserede Vidic og Jones for deres positionering, og så begyndte Vidic at bande på serbisk. "Undskyld, har du et problem?", spurgte Moyes til en følelsesladet Vidic, der svarede: "Vi skal forsvare en mod en, men Rafael og Patrice ligger altid højt. De skal blive tilbage", skriver Patrice Evra i bogen ifølge The Times.

- Jeg var ikke enig og råbte: "Du skal tage ansvar for dig selv". Vi stod oppe og diskuterede, og vi kunne slet ikke høre hinanden pga. vores råb. Vi stod overfor hinanden, og jeg skubbede ham. Moyes var rasende og sagde, at jeg skulle slappe af. 

- Moyes' assistenter holdt os væk fra hinanden, mens jeg råbte af Vidic: "Jeg venter på dig efter træning". Det eskalerede hurtigt. Min plan var at vente på Vidic og tage en slåskamp med ham efter træning, fordi Moyes' assistenter ville ikke lade mig være tæt på ham i klubben. Jeg skulle mødes med ham på parkeringspladsen, og så kunne vi slås. Mand til mand. 

Patrice Evra blev efterfølgende kaldt til møde på David Moyes' kontor, hvor han undskyldte, men han havde stadig planer med Vidic.

- Jeg var stadig rasende, og jeg gik hjem for at planlægge, hvordan jeg skulle slå ham næste dag. Jeg var ikke faldet til jorden dagen efter, og jeg tog til træning, men jeg så ikke Vidic hele dagen. Moyes sagde, at jeg ikke skulle gøre noget dumt, og det lovede jeg ham, at jeg ikke ville gøre, lyder det fra Evra.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE