AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 10:26
Evertons store drøm: Vil hente denne Premier League-manager

Everton drømmer om at hente Bournemouths Eddie Howe, der som barn var fan af the Toffees.


Everton har gang i en rædselsfuld sæson, og det ligner blot et spørgsmål om tid, før Marco Silva modtager en fyreseddel.

Der spekuleres da også allerede i, hvem der skal overtage roret i Merseyside-klubben, og ifølge Daily Mirror har Everton udset sig deres drømmetræner. 

Everton har angiveligt kastet deres kærlighed på Bournemouths Eddie Howe, og klubben er klar til at gå langt efter at sikre sig englænderens underskrift. 

Ifølge Daily Mirror vil Everton tilbyde Howe en lukrativ aftale, der vil gøre ham til en af de bedst betalte managers i ligaen. 

Det er ikke første gang, at en Premier League-klub viser interesse for Howe, men måske er Everton klubben, som får held med at lokke ham væk fra Bournemouth. Howe har således tidligere indrømmet, at han som barn var stor fan af the Toffees. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED