AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 16:13
Evertons Lookman håber på flere førsteholdsminutter

Evertons unge guldfugl, Ademola Lookman, håber på at få flere minutter på The Toffees' førstehold, og han er klar til at gribe chancen, når den byder sig.


21-årige Ademola Lookman blev i januar udlejet til RB Leipzig for at få mere førsteholdserfaring, og den unge kantspiller gjorde en særdeles god figur, hvorfor Everton valgte at beholde ham i truppen henover sommertransfervinduet. 

Englænderen har dog blot fået 164 minutters spilletid fordelt over seks kampe i denne sæson, og Lookman håber naturligvis på, at han vil få mere spilletid. 

- Jeg siger altid, at jeg er i konkurrence med mig selv i et forsøg på at forbedre mig, og det gør jeg hver eneste dag. Det er en lang sæson, og jeg får forhåbentligt flere chancer, og jeg er klar, når de kommer, siger Lookman til Everton officielle hjemmeside. 

- Jeg kigger altid fremad, og jeg ser altid på muligheder for at forbedre mig. Jeg vil blive bedre som spiller og person. Hvis man kommer ind i en rytme, vil den blive ved dig, og det er vigtigt. 

- Vi har Chelsea i næste kamp, og vi går ind til alle kampe for at vinde. Holdet er fyldt med selvtillid. 

Lookman, der også har nigerianske rødder, har kontraktudløb i 2021. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED