AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 11:40
Everton vil forlænge med endnu en stor profil

Ifølge Daily Mail ønsker Everton at forlænge med Lucas Digne.


Daily Mail skriver denne onsdag formiddag, at Everton efter forlængelsen med Richarlison ønsker at forlænge med endnu en stærkt profileret spiller.

Der er denne gang tale om Lucas Digne.

I går skrev Richarlison under på en kontrakt, der holder ham på Goodison Park indtil 2024, mens man nu også vil forsøge at lave en længerevarende kontrakt med Digne.

Lucas Digne kom fra Barcelona til Everton i august 2018 for £18 mio. og har sidste sommer været sat i forbindelse med Tottenham.

Som førstevalg på Evertons venstreback har Digne spillet mange imponerende kampe, og derfor vil Merseyside-klubben nu belønne ham med en ny kontrakt.

Daily Mail hævder, at Digne ville have en værdi på omkring £70 mio. på det nuværende marked, og derfor er det ikke overraskende, at man vil sikre hans underskrift. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED