AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 20:51
Everton-stjerne om svær barndom: Jeg solgte grøntsager på gaden

Evertons Richarlison åbner op om en barndom under beskedne kår i Brasilien.


Richarlison har indtil videre scoret to gange og lagt op til et mål for sit hold, Everton, i denne Premier League-sæson. Dermed ser brasilianeren ud til at fortsætte sidste års gode form, hvor han lavede 14 mål for the Toffees.

Men tilværelsen har ikke altid været så succesfuld for den 22-årige offensivspiller. Det fortæller han om i et interview med France Football. Det skriver Sport Witness.

Her giver Richarlison nemlig et indblik i sin barndom, hvor han og familien levede under trange kår i hjembyen Nova Venécia i Brasilien. Pengene var små, og alle - inklusiv Richarlison - måtte hjælpe til for det daglige brød.

- Som barn i Brasilien var det svært for min familie, mine brødre og mine søstre. Men vi vidste, hvordan vi skulle hjælpe hinanden og finde arbejde for at hjælpe til derhjemme. Det var en barsk barndom, men det gav os også mulighed for at lære. Du bliver hurtigere moden, og denne erfaring giver værdi, siger Richarlison.

- Vi klarede det med hjælp fra familie og venner. Jeg vil altid være dem taknemmelig for det. Men jeg havde ikke noget valg, jeg måtte udføre forskellige jobs meget tidligt. Jeg solgte slik, is og grøntsager på gaden. Det er en god læringskurve, specielt når du er ti år gammel. Jeg var glad for at kunne hjælpe selv i den alder. Men på samme tid var jeg utrolig fokuseret på fodbold. Det var mit liv, min passion, og jeg tror stadig, det er den største del af min læring og opdragelse, fortæller Everton-spilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED