Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:09:2021 12:30
Everton-stjerne: Jeg har påtaget mig en ny rolle i klubben

Everton-stjernen Dominic Calvert-Lewin mener, at han har påtaget sig en ny rolle for The Toffees.


24-årige Dominic Calvert-Lewin har efterhånden udviklet sig til en af Evertons største stjerner, mens englænderen også må regnes blandt Premier Leagues bedste angribere.

Den tidligere Sheffield United-spiller har udviklet sig drastisk set over de seneste fem sæsoner, og det gælder også i omklædningsrummet, afslører 'DCL' selv.

I et interview med Evertons officielle hjemmeside forklarede Calvert-Lewin på, hvordan han i løbet af det seneste stykke tid har påtaget sig en anden rolle i Everton:

-  Det er mit ansvar at gå forrest forfra og tage den erfaring, jeg har samlet sammen, med på banen og være en leder. Det er en rolle, jeg er fuldstændig klar til og virkelig nyder.

- Jeg har spillet mange kampe og kender klubben, og jeg ved, hvad der forventes, og det er vigtigt at videregive den viden, lød det fra Calvert-Lewin.
 
Mest ørehængende ved udtalelsen er angriberens modenhed, som udtrykkes af den stadig unge Premier League-profil.
 
En type som DCL må forventes stadig at have små 10 gode år endnu, hvilket altså baner veje for en endnu større karriere, end han hidtil har haft.
 
Angriberen har kontraktudløb i 2025, hvorfor han ville være dyr at erhverve sig lige foreløbig.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE