AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 18:28
Everton reagerer på homofobiske fans: Det vil ikke blive tolereret

Everton har udsteds en pressemeddelse, som klargør, at klubben samarbejder med politiet om at få fundet de personer, der ytrede sig homofobisk mod Chelsea.


Everton fik sig en tiltrængt sejr over Chelsea i gårdagens kamp, som på overraskende vis blev vundet med 3-1.

Undervejs i kampen skete der dog noget særdeles kedeligt, da en lille gruppering på Everton-tribunen kom med homofobiske ytringer.

Derfor har Everton netop udsted en pressemeddelse, hvori det understreges, at klubben samarbejder med politiet om at få fundet frem til de skyldige, som derefter vil blive straffet.

- Der er ikke plads til homofobi på vores stadion, i vores klub, fællesskab og sport. Klubben fordømmer den slags opførsel, og samarbejder med Merseyside Politi i efterforskningen, lyder det fra klubben.

Premier League klubberne har et samarbejde om at få elimineret homofobi i sporten, ligesom det er tilfældet med racisme, og klubberne har båret eller bærer derfor fortsat regnbuefarvede anførerbind.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED