AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 15:45
Everton-profiler hylder vikarierende manager efter forløsende sejr

Duncan Ferguson høster roser fra Theo Walcott og Dominic Calvert-Lewin ovenpå Evertons 3-1-sejr over Chelsea.


Duncan Ferguson stod lørdag eftermiddag i spidsen for Everton for første gang ovenpå fyringen af Marco Silva, og det gjorde klubbens tidligere spiller med stor succes.

Ferguson formåede således at føre Meyserside-klubben til en flot 3-1-sejr over topholdet Chelsea.

Theo Walcott spillede en af sine bedste kampe i sæsonen, og han havde masser af roser tilovers for den vikarierende manager efter kampen.

- Duncan er kommet ind, og klubben er i hans hjerte. Vi gjorde det på Everton-måden. Vi spillede for hinanden, og Dominic (Calvert-Lewin, red) var suveræn. Vi ville have intensitet og pres for at komme bagom dem. Vi satte pres på dem og tvang dem til at begå fejl.

- Duncan sagde, at vi skulle spille vores eget spil og nyde kampen. Det lyder som en kliché, men det var det, vi gjorde, fortalte han til BT Sport.

Den dobbelte målscorer Dominic Calvert-Lewin kunne ikke andet end at bakke sin holdkammerat op.

- Det var en enorm kamp for os, og jeg har et meget tæt forhold til Duncan. Han har støttet mig i alle de tre år, jeg har kendt ham. Det vigtigste var at gå ud og give 100 procent.

I næste spillerunde skal Duncan Ferguson og co. på besøg i Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED