AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 11:58
Everton-profil: Liverpool er en trist by

Djibril Sidibe er ikke vildt imponeret over livet i Liverpool.


Den franske højreback skulle lige finde sig til rette i Everton, men Sidibe har den seneste måned overtaget startpladsen fra Everton-kaptajnen Seamus Coleman.

Til gengæld finder han sig næppe til rette i Liverpool By, fortæller han i et interview med L'Est Eclair.

- Det hele går godt. Jeg afklimatiserer bid for bid. Jeg havde brug for lidt tid, hvilket er helt normalt, fordi Premier League er helt anderledes, fortæller den franske landsholdsback.

- Jeg bor tæt på Manchester ligesom størstedelen af Liverpool- og Everton-spillerne. Lad os bare sige, at Liverpool er en smule trist, og den har gennemgået meget lidelse i fortiden.

Vi skal ikke gøre os til smagsdommere over, hvorvidt Manchester eller Liverpool er den bedste by at bo i,  men begge byer er ramt af det notorisk dårlige nordengelske vejr.

Det har Sidibe endnu ikke vænnet sig til.

- Det regner hele tiden her i Nordengland. Fra morgen til aften. Det er en del af mit nye liv, men jeg ville da sætte pris på en solstråle fra tid til anden, siger forsvareren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED