AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 12:17
Everton-manager overrasket over Walcott-rygter

Everton-manager Marco Silva er overrasket over rygterne om, at Theo Walcott skulle være på vej væk fra klubben.


Theo Walcott har den seneste tid ikke fået mange minutter på banen for Everton, og for nyligt kunne the Telegraph fortælle, at englænderens tid på Goodison muligvis snart var forbi, da klubben agter at satse på unge spillere i fremtiden. 

Med 30 år på bagen er det ikke godt nyt for Walcott, men Everton-manager Marco Silva maner exit-rygterne til jorden: 

- Jeg var overrasket, da jeg hørte om rygterne. Bare fordi en spiller ikke får spilletid i to-tre kampe, betyder det ikke, at han ikke er vigtig for os. Det betyder heller ikke, at vi vil sælge ham, udtaler Silva ifølge Liverpool Echo. 

- Sådan er fodbold ikke. Vi har 23 spillere, men vi kan stille med 11 fra start, og manageren er nødt til at vælge. For tiden gør Richarlison det godt på pladsen, men det betyder ikke, at Walcott ikke gør det godt. 

Walcott skiftede i januar 2018 fra Arsenal til Everton, men den tidligere landsholdsspiller har aldrig formået at slå helt til hos the Toffees. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED