AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 19:54
Everton-manager forberedt på hård modtagelse

Everton-manager Marco Silva er forberedt på, at Watford-tilhængerne vil give ham en hård modtagelse lørdag eftermiddag.


Everton skal lørdag en tur til Vicarage Road og møde Watford. Dermed skal Marco Silva tilbage til sin tidligere hjemmebane, da han i perioden 2016/2017 til vinteren 2018 stod i spidsen for The Hornets.

Lørdag vender han for første gang tilbage, og i ugen op til har der været skrevet meget om, hvilken modtagelse han vil få af Watford-tilhængerne. Hornets-kaptajn Troy Deeney har været ude at opfordre til en positiv modtagelse af den tidligere manager, men Marco Silva er forberedt på det modsatte.

- Jeg kommer til at opføre mig på samme måde, som jeg gør til hver kamp. Jeg vil ikke lade mig påvirke af eventuelle tilråb fra tilskuerne. Det vigtigste for mig er at have fokus på kampen og guide mine spillere i løbet af kampen, siger den portugisiske manager.

Skulle Watford-tilskuerne komme med tilråb håber han, at Everton-spillerne kan udnytte det:

- Det vil uden tvivl være en fordel for mine spillere, hvis tilskuerne rettede deres vrede mod mig og ikke spillerne, slutter Marco Silva.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED