AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 20:42
Everton-kaptajn usikker på sin fremtid

Evertons anfører, Phil Jagielka, har kontraktudløb til sommer, og han har endnu ikke fået noget på plads med klubben i forhold til en aftale de kommende sæsoner.


Den 36-årige forsvarsspiller har spillet i Everton siden 2007 og står noteret for over 300 kampe for Liverpool-klubben. Han er ligeledes anfører i Everton og har også vikarieret som anfører på det engelske landshold. 

Efter den indeværende sæson udløber forsvarsspillerens kontrakt imidlertid, og han og klubben er endnu ikke blevet konkrete i forhold til at få forhandlet en ny af slagsen på plads for fremtiden. 

- Jeg var meget gladere i sidste uge, end jeg er i denne uge, men det er sådan, fodbold nu engang er. Vi vinder sammen, og vi taber sammen, men hvad angår min fremtid så sker det, når det sker, udtaler Phil Jagielka til mediet Liverpool Echo. 

Phil Jagielka er ikke det eneste Everton-koryfæ med kontraktudløb til sommer. Også den mangeårige venstreback Leighton Baines har udløb i sin kontrakt efter den igangværende sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED