Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 16:15
Everton kan signe ny angriber før Liverpool-derby

Football Insider skriver, at Everton planlægger et sent bud på Joshua King fredag.


I skrivende stund er der lige knap et døgn tilbage af det engelske transfervindue, men det er måske tid nok til, at Everton kan lave en sidste forstærkning. Ifølge Football Insider er The Toffees nemlig klar med et sent bud på Bournemouth-profilen Joshua King.

Nedrykkerne ønskede tidligere på sommeren £20 millioner for den 28-årige forward, men i takt med at deadlinen er kommet nærmere og nærmere, er prisen også dalet og dalet. Således skulle The Cherries nu være så desperate, at de godtager bud på £15 millioner inden fredagens deadline.

King har været på blokken hos en lang række Premier League-klubber i dette transfervindue, så det er ikke sikkert, Everton er den eneste klub, som lige nu planlægger et sent bud på nordmanden.

West Ham skulle have fået et bud på £13 millioner afvist, mens Aston Villa angiveligt også overvejede at byde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED