AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 12:13
Everton i kontakt med Atlético Madrid: Bænkevarmer på blokken

Everton har angiveligt taget kontakt til Atlético Madrid for at finde ud af, hvordan situationen for en forsvarsspiller ser ud.


Skiftet til Atlético Madrid har ikke just været nogen ubetinget succes for Santiago Arias, og nu melder en tidligere bejler sig på banen.

Ifølge AS har Everton taget kontakt til den spanske klub for at gøre, hvordan den 28-årige højre back står i billedet.

Everton har tidligere været meldt interesseret i højrebacken, og ydermere ønskede Carlo Ancelotti at få Arias til Napoli, da italieneren var cheftræner der.

Derudover er der endnu et parameter, der taler for, at Everton kan have en mulighed for at få fingrene i colombianeren. For det var klubbens sportsdirektør, Marcel Brands, der i sin tid hentede Arias til PSV Eindhoven.

På nuværende tidspunkt råder Everton over både Seamus Coleman og Djibril Sidibé på højre back, men sidstnævnte er kun lejet i Monaco for resten af sæsonens, mens Coleman efterhånden er fyldt 31 år og ikke længere holder samme høje niveau som tidligere.

Everton kan dog godt forberede sig på at få konkurrence, for efter sigende har Napoli og Inter også været i kontakt med Atlético Madrid, der har papir på Arias frem til sommeren 2023.

I denne sæson har den 177 centimeter høje forsvarsspiller blot spillet 11 kampe i alt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED