AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 22:20
Everton-helt giver sit bud: Her er den bedste unge spiller i Premier League

Chelsea nyder i øjeblikket godt af, at Frank Lampard har haft stor tiltro til de unge spillere i klubben. En af de spillere, der særligt har blomstret, er den 21-årige Mason Mount.


Tim Cahill, der i mange år tørnede ud for Everton, har givet sit bud på, hvem der er den bedste unge spiller i Premier League lige nu.

Og han har valgt Chelseas 21-årige englænder Mason Mount. Den unge knøs har haft en fin debutsæson hos Chelsea, hvor det er blevet til seks mål og fire oplæg i 29 Premier League-kampe.

De fornemme præstationer i begyndelsen af sæsonen gjorde da også, at han blev udtaget til det engelske landshold, og at endda står noteret for et mål, der blev sat ind i 4-0-sejren mod Kosovo.

Tim Cahill mener, at der venter en stor fremtid for Mason Mount i dennes karriere.

- Jeg kan godt lide Mason Mount. Han er en målræv, og han har en stor karriere foran sig. En af grundene til, at jeg godt kan lide ham, er, at hans træner hedder Frank Lampard, og han har forsøgt at genskabe sig selv i form af Mount, siger australieren.

Tim Cahill spillede for Everton fra 2004 til 2012 og fik 226 kampe for The Toffees.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED