AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 15:42
Everton-flop var forundret over signings: Hvad sker der lige?

Davy Klaassen kunne ikke forstå, at man hentede flere spillere på hans position efter sit skifte til Everton.


Everton investerede stort i nye spillere i sommeren 2017.

En af de første, der blev hentet til klubben, var Davy Klaassen, og han skiftede, fordi han ville prøve noget nyt.

Herefter blev der hentet yderligere to spillere, der spillede samme position, og det forstod han ikke helt.

- Jeg vidste ikke, at de ville hente yderligere to 10'ere, da jeg skiftede til klubbben. Jeg vidste, de havde store planer. Koeman fortalte mig om nogle spillere, som de ville hente, men det var ikke spillere, der spillede min position, siger Klaassen til The Athletic.

- Med Rooney kunne man sagtens forstå, hvorfor de hente ham. Det var på en fri transfer, så det forstod jeg godt. Derefter hentede de Gylfi, og så var der tre på samme position, og jeg tænkte: "Hvad sker der?". Men så sagde jeg til mig selv, at det var en stor klub.

- Vi spillede sammen i de første par kampe, og det gik fint. Så begyndte vi at tabe, men jeg trænede og spillede stadig som 10'er. Det var først senere, at det begyndte at ændre sig, lyder det fra Klaassen.

Et år senere sit skifte til Everton blev Davy Klaassen solgt til Werder Bremen for £12 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED