AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 12:25
Everton-angriber om fremtiden: Jeg ved det ikke

Moise Kean er ifølge Calciomercato usikker på sin fremtid i Everton.


Denne onsdag formiddag bringer Sport Witness via Calciomercato en historie om Evertons Moise Kean, der ifølge det italienske medie har en usikker fremtid i Everton. 

Journalisten skriver, at han har interviewet angriberen og kunne udlede af interviewet, at Kean ikke ved, hvor han står i forhold til at blive på Goodison Park. 

Moise Kean har sagt følgende om sin fremtid: 

- At komme tilbage til Italien? Jeg ved det ikke. Jeg tænker på at spille og gøre mit bedste, sagde angriberen ifølge Calciomercato. 

Moise Kean spillede inden sit Everton-skifte i Juventus, hvor han havde meget svært ved at få spilletid, men det håbede angriberen kunne ændre sig i Premier League hos Everton. 

Det har også været tilfældet, men angriberen har kun scoret et enkelt mål, og derfor går rygterne allerede på, at han er på vej væk. 

Rapporten fra Calciomercato nævner dog ikke potentielle bejlere til Kean. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED