Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 14:55
Europæiske tømmermænd: Hvilke hold klarer sig bedst og dårligst efter midtugekampe?

BettingOdds har lavet en ret interessant gennemgang af, hvilke hold som lider mest og mindst af europæiske tømmermænd.


Jürgen Klopp har gennem de seneste uger givet udtryk for, at midtugekampe i europæiske klubturneringer efterfulgt af lørdagskampe i Premier League er Fandens værk.

Men trods kritikken af de engelske tv-stationers indflydelse på kampprogrammet viser en undersøgelse foretaget af BettingOdds faktisk, at Klopp og Liverpool plejer at præstere fint, selvom holdet har været i aktion i midtugen.

BettingOdds har kigget på de engelske hold, som har været involveret i europæiske klubturneringer gennem de seneste fem sæsoner, for at se, hvordan de præsterer i den efterfølgende ligakamp. Og her er Klopps Liverpool-mandskab faktisk næstbedst.

I snit får Liverpool 2,08 points i kampen umiddelbart efter et europæisk opgør, og det er bedre end alle andre hold med undtagelse af Leicester, som plejer at vinde 2,14 points i kampe samme uge som et europæisk opgør.

City ligger lige efter Liverpool med en gennemsnitlig pointgevinst på 2,06, mens der så sker et fald til  den delte fjerdeplads mellem Arsenal og Tottenham på 1,78 points.

Noget kunne tyde på, at Manchester United var mere ramte efter en uge med kampe enten tirsdag, onsdag eller torsdag, for The Red Devils får i snit kun 1,52 points per efterfølgende weekendkamp, mens Chelsea gennem de seneste fem sæsoner har været tømmermændsramte, når lørdagens Premier League-kamp skulle spilles.

The Blues får kun 1,44 points per kamp, hvilket kun Everton kan gøre værre. The Toffees har gennem de seneste fem sæsoner spillet ni europæiske midtugekampe, og gennemsnitligt er det kun blevet til et point i de efterfølgende Premier League-opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED