AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 10:44
€150 mio: Solskjær er klar til at aktivere Atletico-stjernes frikøbsklausul

The Red Devils er angiveligt klar til at betale stort for Saul Niguez - måske allerede til januar.


Det hænder adskillige gange årligt, at Manchester United bliver kædet sammen med 25-årige Saul Niguez, og det var også tilfældet sidste sommer, ligesom det er tilfældet nu.

Spanske AS skriver i dagens avis, at Ole Gunnar Solskjær & Co. fortsat er interesseret i at hente midtbanespilleren og ligefrem insisterer på at gøre et forsøg denne vinter.

Atletico Madrid-stjernen har en frikøbsklausul på op mod €150 millioner - 1,1 milliarder kroner -  men den skulle afskrække Manchester United, som ifølge det spanske medie er klar til at betale hele molevitten.

Diego Simeone og Atletico Madrid har gennem en periode forsøgt at få Niguez til at forlænge sin kontrakt, men forhandlingerne skulle angiveligt have ramt en blindgyde.

Samtidigt står den spanske storklub i en situation, hvor man ønsker at hente en ny stjerneangriber,  men mangler finanserne til at gøre det. 

Den foretrukne måde at generere penge på skulle være via et salg af Thomas Lemar, men har man ikke held med at sælge franskmanden, skulle klubben potentielt være åbne for at sælge Saul Niguez.

Det betyder dog ikke alverden fra eller til, hvis Manchester United er seriøse med at ville aktivere midtbanespillerens frikøbsklausul.  Er det tilfældet, kan Atletico Madrid ikke sætte en stopper for en transfer alligevel.

Det er værd at bemærke, at det ikke kun er spanske medier, der melder, at Niguez er et mål for Manchester United.

Daily Mail skriver i tirsdagens avis, at Glazer-familien har givet grønt lys til et indkøb af den spanske midtbanespiller samt Erling Håland, da The Red Devils lige nu ønsker at hente to midtbanespillere og én angriber.

The Daily Mail citerer ikke historien fra AS, så det fremstår i hvert fald som om, oplysningerne stammer fra egne kilder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED