AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 23:20
Eto'o hjalp Salah i Chelsea: Håber han husker min peptalk

Samuel Eto'o og Mohamed Salah spillede kort sammen i Chelsea, og Eto'o hjalp engang Salah videre efter en dårlig kamp fra egypteren.


Mohamed Salah og Samuel Eto'o har en fortid i samme klub, da de spillede sammen i Chelsea i seks måneder. 

De to afrikanere var en blandet succes i London-klubben. Eto'o scorede 12 mål i Chelsea-trøjen, mens Salah aldrig fik sit gennembrud hos The Blues, hvilket han senere har fået i Liverpool. 

Den tidligere Barcelona-stjerneangriber vil gerne tilskrives en del af æren for den succes Salah har fået. Eto'o opmuntrede nemlig Salah efter en dårlig præstation.

- Jeg håber, at Salah husker den dag, vi var sammen i omklædningsrummet på Stamford Bridge, efter han havde spillet en dårlig kamp. Jeg bad ham om at være tålmodig, og jeg sagde 'Du er en god spiller, og du bliver en fantastisk spiller i fremtiden', sagde Eto'o til Qatars Al Kass Sports Channel.

- Salah er blevet til den store spiller, og han vil skrive sin egen historie ved hjælp af vedholdenhed og dedikation.

- Det hele afhænger af Salah selv. Han har utrolige evner, og han præsterer på et højt niveau, som tillader ham at konkurrere med om Ballon d'Or. 

Den egyptiske Liverpool-spiller er i denne sæson blevet udsat for en del kritik, men han har alligevel garnet syv gange for The Reds og lavet fire assists, men der er naturligvis et stykke op til de 44 kasser, han lavede i sidste sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED