Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 10:24
Et voksende problem med Klopp: Hvisken fra Anfield skaber frygt hos Rangers

Football Insider skriver, at Rangers bliver gradvist mere og mere nervøse for, at de kommer til at miste Steven Gerrard før snarere end senere.


Måske er det helt tilfældigt, måske overhovedet ikke, men det er i hvert fald tankevækkende, hvordan Steven Gerrard har kontraktudløb med Rangers i 2024 - samtidigt med Jürgen Klopp i Liverpool.

Captain Fantastic er længe blevet omtalt som den naturlige tronfølger til tyskeren, men spørgsmålet er, om det bliver aktuelt før de to træneres fælles kontraktudløb. I Rangers frygter man i hvert fald for det, erfarer Football Insider.

Det skyldes hvisken fra insidere på Anfield, som angiveligt beretter om, hvordan flere skikkelser i Liverpool har en oplevelse af, at Klopps motivationsniveau er faldet mærkbart. Fighten og begæret efter at vinde er feset ud ud af ballonen, melder rygterne.

Klopp er noget nær urørlig efter at have genetableret Liverpools status som tophold og vundet både Champions League og Premier League, så en fyring skulle ikke være på tale, selvom klubbens resultater har været skuffende i denne sæson.

Men tanken om, at Klopp selv kan beslutte sig for at forlade klubben før tid, er ikke så fjern, som den tidligere har været, skriver Football Insider. Derfor er man hos Rangers i stigende grad bekymrede for, hvad det kommer til at betyde for Steven Gerrard og dem.

Måske med rette. Så sent som sidste uge skrev Sport Bild, at der var 68 procent (Utroligt specifikt) chance for, at Klopp ville forlade Liverpool efter næste sæson og overtage det tyske landshold efter VM-slutrunden i 2022.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED