AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2020 09:20
Et transfermål mindre: Midtbanespiller afviser transfer til United og Chelsea

Boubakary Soumaré udtaler til L'Equipe, at han ikke ønsker at forlade Lille midtvejs i sæsonen.


En sommertransfer kan måske komme på tale, men havde Chelsea og Manchester United håbet på at signe 20-årige Boubakary Soumaré fra Lille denne januar,  bliver de skuffede.

Den unge midtbanespiller,  hvem Sky Sports skrev, skulle vælge mellem en transfer til enten The Blues eller The Red Devils,  har nemlig selv afvist, at han overhovedet skifter denne måned.

- Jeg ønsker at spille en hel sæson. Jeg har det godt, mine holdkammerater hjælper mig. Det er ikke det rette tidspunkt at forlade klubben på, og jeg ønsker ikke at skifte med ærgrelse, siger Soumaré til L'Equipe.

Det stemmer fint overens med dét, lokalmediet La Voix du Nord skrev sidste uge om, at der skulle et massivt bud til, før Lille ville sælge denne måned.

Soumaré ligger dog ikke skjul på, at han er interesseret i at forlade Lille og lægger op til en transfer til sommer.

- Selvfølgelig ønsker jeg at skifte på et tidspunkt. Jeg har diskuteret det med træneren. Jeg har en klar ide om, hvor jeg vil hen i min karriere, men jeg ved også, hvor jeg er i dag, og det klæder mig, siger den unge franskmand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED