Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 18:45
Et muligt røverkøb: Prisen sænkes markant på Ligue 1-komet

Rennes har efter sigende sænket prisen på Eduardo Camavinga forud for det kommende transfervindue. Det skriver AS.


18-årige Eduardo Camavinga er en eftertragtet herre. 

I en alder af blot 16 år fik han sin førsteholdsdebut for Rennes og har siden hen udviklet sig til at være en profil for det franske mandskabet.

Præstationerne er ikke gået ubemærket hen, og flere europæiske storklubber har ham på radaren, og det gælder bl.a. flere Premier League-klubber. Chelsea, Liverpool og Manchester United er blot nogle af de klubber, som Eduardo Camavinga er blevet kædet sammen med.

I sommerens transfervindue lød prisen på £65 millioner for den unge midtbanespiller, men ifølge den spanske avis AS sænker Rennes nu prisen, som nu lyder på £45 millioner. Det svarer til 373 millioner kroner.

Rennes forventer ikke, at nogle klubber kan byde i det omfang i transfervinduet til januar, men de håber på en budkrig mellem storklubber næste sommer, hvor Eduardo Camavinga vil have et år tilbage af sin kontrakt.

Eduardo Camavinga står indtil videre noteret for 55 kampe for Rennes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED