Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 08:53
Et meget bedre alternativ end Conte: Ham bør Newcastle ansætte

Clinton Morrison mener ikke, at Antonio Conte passer til Newcastle, og peger i stedet for på en mere oplagt kandidat til jobbet.


Antonio Conte rygtes i stor grad til Newcastle, og den italienske træner har indgået en aftale med Inter om, at han ikke må træne italienske klubber det næste år, hvilket gør ham til en oplagt kandidat til jobbet som Newcastles næste manager.
 
Men spørger man Clinton Morrison - og det har Five Live Sport gjort - så bør Newcastle gå efter en helt anden trænerkandidat, nemlig arbejdsløse Frank Lampard.
 
- Jeg mener, Frank Lampard ville være et fantastisk valg. Jeg synes, Frank fortjener en chance. Han gjorde et fornuftigt arbejde hos Chelsea, men de gjorde også det rigtige i at fyre ham. Tuchel er kommet til, og han er en fantastisk manager, lyder det fra Morrison.
 
- Men hvis Steve Bruce mister sit job, skal han erstattes af en som Frank Lampard. Eddie Howe ønsker jobbet, men for mig personligt, kunne jeg godt se Frank Lampard gå ind i dette omklædningsrum og løfte klubben.
 
- En masse fans bliver begejstrede over udsigten til at få enten Conte eller Zidane, men det er noget helt andet, klubben jagter. I øjeblikket kæmper Newcastle om overlevelse.
 
- Jeg synes Frank Lampard eller Eddie Howe ville være den rette mand til jobbet, siger Morrison.
 
Selvom Steve Bruce endnu ikke har fået stukket en fyreseddel i hånden - og afsindigt mange penge - så lader det til at være et spørgsmål om tid, hvis man spørger den engelske presse.
 
I går var Bruce til et møde med en af klubbens nye ejere, Amanda Staveley, men fyringen lader tilsyneladende vente lidt på sig.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE