AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2020 12:20
Et kommende storhold: Sådan kan Newcastle stille op næste sæson

Newcastles mandskab kan se noget anderledes ud til næste sæson, og vi har leget lidt med tanken om, hvordan den stærkeste opstilling potentielt set kan se ud.


Et kommende storhold i Premier League kan være Newcastle.

Den engelske traditionsklub ser ud til at blive overtaget af en saudiarabisk investeringsfond, der har mange milliarder kroner i ryggen, og det kan betyde, at klubben kommer til at være langt mere aktive på transfermarkedet og kommer til at hente større navne til klubben.

Der er allerede blevet spekuleret i, om Newcastle kan købe nogle af de helt store stjerner, men den situation tror vi dog ikke helt på, at klubben er i endnu. Derimod må the Magpies nøjes med spillere fra den næstøverste hylde.

Det vil dog også være rigeligt til at forstærke truppen, og her har vi leget lidt med tanken om, hvordan klubben kan komme til at stille op i næste sæson med et aktivt transfervindue.

Målmand: Martin Dubravka
Den tidligere Esbjerg-målmand har for nylig skrevet under på en lang kontrakt, og han har gjort det så godt, at han næppe skal frygte for sin plads på holdet.

Højre back: Thomas Meunier
Det er måske den plads, hvor Newcastle er svagest besat. Hvis klubben sigter højt, kan den måske forsøge at lokke belgiske Thomas Meunier til klubben, selvom den transferfrie højre back synes at være på til Bundesligaen. Det kan blive svært, men intet er umuligt, når man har så mange penge, som Newcastle nok får.

Midterforsvarer: Jamaal Lascelles
Englænderen er anfører i klubben, og han ryger næppe på bænken lige med det samme.

Midterforsvarer: Jerome Boateng
Han har kontraktudløb hos Bayern München, og hans bedste tid lægger bag ham. Den store tysker kunne meget vel være en spiller, der kan være en leder i forsvaret og give det sidste af sig selv i en attraktiv lønpakke hos Newcastle.

Venstre back: Danny Rose
I øjeblikket er Danny Rose lejet i Tottenham, og den aftale kan Newcastle meget vel gøre permanent, for englænderen synes ikke at have en fremtid i London-klubben.

Central midtbanespiller: Sean Longstaff
Den unge og lovende englænder har haft et lille dyk, men han er tidligere blevet sat kraftigt i forbindelse med Manchester United. Det vidner om visse kvaliteter og et stort talent.

Central midtbanespiller: Boubakary Soumaré
I januar forsøgte Newcastle at hente Lille-stjernen, men man blev afvist. Med en rig ejer i ryggen og en ambitiøs strategi kan der komme andre boller på suppen til sommer.

Højre kant: Allan Saint-Maximin
Den driblestærke kantspiller har været en rigtig god spiller for the Magpies efter sit skifte, og han er næppe spilleren, der må en tur på bænken. Har masser af X Factor.

Offensiv midtbanespiller: Miguel Almirón
Den lille og kreative sydamerikaner er kommet op i omdrejninger, og ham kan Newcastle sagtens sætte deres lid til fremadrettet også.

Venstre kant: Dries Mertens
Belgieren ligner efterhånden en færdig mand i Napoli, hvor han har kontraktudløb efter sæsonen. Hans niveau er ikke længere til den absolutte top, men Newcastle vil kunne få rigtig meget gavn af ham. Det kan der ikke herske nogen tvivl om.

Angriber: Moussa Dembélé
Den største handel, Newcastle potentielt set kan lave, er Moussa Dembélé fra Lyon. Angriberen er i søgelyset hos større klubber som Chelsea og Manchester United, men Newcastle er rykket godt op i feltet blandt bookmakerne, der udbyder odds på en sommertransfer. Det vil være noget af et signal at sende, hvis franskmanden kan signes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED