Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Et kig fremad mod den nye sæson

Af Jeppe Augustsen
14.07.2023 Kl. 11:34
Den spritnye Premier League-sæson står for døren, og der er allerede mange spændende tiltag og begivenheder i gang, der skal lede hen mod sæsonstart den 12. august 2023, hvor Burnley tager imod det vindende hold Manchester City. Sæsonen er planlagt til at løbe frem til den 19. maj 2024, og der er allerede mange spekulationer i gang, om hvordan det hele kommer til at forløbe.

Et kig på de mange spændende transfers

Sommerens transfer-vindue åbnede den 14. juni og er planlagt til at lukke igen fredag den 1. september. Det giver et godt vindue til at få lavet de handler, der skal laves. Der er mange spændende handler i gang og mange spekulationer. For eksempel venter alle spændt på, om det mon lykkes Arsenal at få fingrene i West Ham-spilleren Declan Rice eller om han ender hos Manchester City, som har budt godt. Ligeledes er Tottenham også på jagt efter Leicester-spilleren James Maddison, som samtidig også bliver jagtet af Newcastle.


Foto af Connor Coyne Caption: Der sker mange spændende ting i dette års transfer-vindue

Selvom der stadig er mange transfers undervejs, er der også mange, der allerede har taget springet og skiftet klub. Moise Kean er skiftet fra Everton til Juventus, Chris Wood er skiftet fra Newcastle United til Nottingham Forrest og Enzo Fernandaz er skiftet fra Benfica til Chelsea.

Med alle disse transfers og nye spillere i klubberne bliver det spændende at se de nye line-ups, og hvordan det siden kommer til at påvirke spillet. Når man sælger og køber nye spillere, sker der altid et skift i dynamikken og i spillestilen, og det er altid interessant at se, hvordan det kommer til at påvirke holdet i forskellige retninger. Det kan især gøre betting interessant, når man pludselig skal prøve at finde ud af, hvordan det vil påvirke spillet og holdets præstationer. Derved prøver man at gennemskue, hvordan man skal spille. Kort sagt handler det om at kunne regne det nye set-up ud.

Premier League-forudsigelser

Det er selvfølgelig aldrig muligt at forudse en hel turnering og dens udfald, men man kan stadig godt spekulere i, hvordan man tror, det kommer til at gå. Vi har selvfølgelig sidste sæsons vindere, Manchester City, og de ser ud til at stå stærkt igen i år. De er selvsikre i kølvandet på deres formidable sejr, og det er altid et godt udgangspunkt, når man starter på en ny sæson. Det er også deres tredje sejr, og det tilfører et ekstra strejf af selvsikkerhed. Der er dog aldrig noget, der er sikkert, og det kan bekræftes, når man ser tilbage på den sidste sæson. Her var Liverpool storfavoritter og Manchester Citys største rival, men det viste sig i stedet at være Arsenal, der tog rollen. Vi så også Tottenham og Chelsea klarer sig markant dårligere end forudset, mens Newcastle United klarede sig overraskende godt. Også Aston Villa, Brentford, og Brighton overraskede med deres præstationer.

Det er derfor ikke altid let at forudsige, hvordan det kommer til at gå, men Manchester City er dog fortsat storfavoritter. Chelsea har fundet en ny træner i den argentinske Mauricio Pochettino og det bliver bestemt spændende at se, hvordan det kommer til at tage sig ud. Chelsea har masser af talenter. Forhåbentlig giver Pochettino plads til, at talenterne kan score nogen mål. Det forudses også, at den ombejlede Declan Rice kommer til at klare sig godt og muligvis vil være med i løbet om Årets Spiller.

Uanset hvad, så bliver dette års Premier League en spændende omgang, og det bliver yderst interessant at se, hvem der præsterer, hvordan opstillingerne kommer til at se ud, når transfer-vinduet lukker, og hvem der kommer til at stå med trofæet til maj næste år.

Annonce