AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 16:14
Et hold til en milliard: United vandt træningskamp bag lukkede døre

Tirsdag spillede Manchester United en træningskamp bag lukkede døre mod Sheffield United, hvor en række prominente spillere var i aktion.


Det er ikke blevet til den store udskiftning på Manchester Uniteds hold i forbindelse med sæsonens første to kampe, og derfor følte Ole Gunnar Solskjær sig tilsyneladende nødsaget til at arrangere en træningskamp, hvor nogle af de øvrige spillere kunne få kamptræning.

Således blev Sheffield United inviteret til Carrington, hvor Manchester United til daglig træner, for at spille en træningskamp bag lukkede døre, men diverse informationer fra opgøret er alligevel sluppet ud.

Lokalavisen Manchester Evening News kan blandt andet fortælle, at Manchester United stillede op i startopstilling, der til sammen har kostet på den gode side af en milliard kroner.

Det var blandt andre Juan Mata, Nemanja Matic, Alexis Sánchez og Chris Smalling, som spillede fra start, hvor også unge talenter som Angel Gomes og Mason Greenwood var involveret.

På Sheffield Uniteds hold var der fundet plads til aldrende Phil Jagielka og rekordindkøbet Oli McBurnie, som begge kun fik et kort indhop i weekendens opgør mod Crystal Palace.

Manchester United vandt kampen 3-1 på mål af Andreas Pereira, Mason Greenwood og Angel Gomes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED