AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 16:03
Et bud på 75 millioner for Sisto: Aston Villa forsøgte at hente danskeren

Det er nu blevet afsløret, at Aston Villa stod bag buddet på Pione Sisto, hvilket endda var blevet accepteret af Celta Vigo.


Pione Sisto kunne være havnet i Premier League, men han sagde selv nej.

I sidste uge kunne den spanske journalist Victor Lopez fra radiostationen Radio Galega pludselig fortælle, at en anonym Premier League var klar med 75 millioner kroner for Pione Sisto. Det var et bud, som Celta Vigo accepterede, men danskeren var ikke klar til at skifte.

Indtil nu har det været ukendt, hvilken Premier League-klub der stod klar med en kontrakt til den tidligere FC Midtjylland-profil, som er havnet ude i kulden hos sin spanske klub, men nu kan Marca rapportere, at det var Aston Villa, der stod bag buddet.

Pione Sisto afviste selv muligheden for at komme til Birmingham-klubben, der i sommerens løb investerede i hele 12 nye spillere, og han er i stedet fortsat at finde i Celta Vigo, hvor hans agent i øjeblikket arbejder på at finde en løsning på fremtiden for den tidligere landsholdsspiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED